vineri, 5 iulie 2013

ANUNȚ IMPORTANT- CĂUTĂM PARTENERI PENTRU PROPUNERE AMPOSDRU

Stimați colegi,

Ne aflăm în plin proces de pregătire a unei propuneri de proiect , intitulată provizoriu ”Ștafeta calificărilor Europene”, propunere de proiect care va fi  susținută în cadrul call-ului 164 cu titulatura ”Acces și participare la formarea profesională continuă”.
În cadrul acestei propuneri urmărim dezvoltarea unor structuri educaționale la cel mai înalt nivel, implementarea acestor structuri într-un centru de implmentare care se va afla la INCDPM și formarea pe baza acestor structuri a 8000...10.000 de angajați, astfel încât aceștia să se califice în domeniul managementului riscurilor, la locul de muncă și folosind structurile educaționale.
Angajații calificați vor fi certificați- atât conform legislației naționale dar și primind (în urma susținerii unui proiect) un certificat European care să le permită să-și desfășoare activitatea și în Uniunea Europeană.
În cadrul propunerii de proiect INCDPM va fi coordonatorul. Dispunem în prezent de un partener European extrem de puternic, care va oferi certificatele menționate.
Căutăm parteneri pentru acest proiect, de preferință furnizori certificați de FPC dar și specialiști în domeniul SSM- pentru a realiza un consorțiu cât mai puternic.
Propunerea de proiect este structurată pe 3 pachete integrate de activități:

  • ORIENT-PROF- dezvoltarea unor structuri de tip kit pentru orientarea profesională;
  • DEV-PROF- dezvoltarea structurii cadru și a modulelor educaționale;
  • FORM-PROF- formarea grupului țintă de 10.000 de persoane.

Așteptăm solicitările și propunerile dvs. de parteneriat până miercuri 10 Iulie 2013 la cele 2 adrese de e-mail.



Coordonator echipă realizare propunere
C.S.I. dr.ing. Ștefan KOVACS

Niciun comentariu: